“Alles Draait Om Jou”

Expositie

Met jezelf op verkenning in een doolhof met ruimtes vol beeldende kunst, begeleid door theatrale effecten. Welkom in deze one man show die je klaarstoomt voor de hoge kunsten, met als eindstation een stille disco met ‘de ander’. Wij beïnvloeden jouw mindset terwijl jij dichter bij jezelf staat dan ooit. Alles draait om jou. Kunst. Ken uzelf. Rietveld paviljoen Amersfoort 2015

kunstenaars:

Vincent van der Wolf

Keez Duyves

Wouter Brave

Peter Klashorst

Aldo Brinkhoff

Tibbe Warnier

muziek: Silent Disco by 433fm

ALLES DRAAIT OM JOU - Aldo (1 of 115) kopie ALLES DRAAIT OM JOU - Aldo (21 of 115) ALLES DRAAIT OM JOU - Aldo (103 of 115) kopie ALLES DRAAIT OM JOU - Aldo (22 of 115) kopieALLES DRAAIT OM JOU - Aldo (99 of 115) kopie ALLES DRAAIT OM JOU - Aldo (75 of 115) kopie ALLES DRAAIT OM JOU - Aldo (105 of 115) kopieALLES DRAAIT OM JOU - Aldo (63 of 115) kopie ALLES DRAAIT OM JOU - Aldo (46 of 115) kopieALLES DRAAIT OM JOU - Aldo (108 of 115) kopie ALLES DRAAIT OM JOU ticket

Concept: Aldo Brinkhoff

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s