Set design CUL DE SAC

Decor ontwerp: hout, staal en bitterkoekjes

frascati 4, 2014


CUL DE SAC (decor ontwerp aldo brinkhoff) 5 CUL DE SAC (decor ontwerp aldo brinkhoff) 4 CUL DE SAC (decor ontwerp aldo brinkhoff) 2 CUL DE SAC (decor ontwerp aldo brinkhoff) 1
“Het is ongetwijfeld een groot geluk als je de liefde weet te winnen van een kuis jong meisje, maar het is zo eenvoudig en alledaags. Maar echt bemind te worden door een hoer is heel wat moeilijker. Ze doet immers niet meer voor de liefde dan ze altijd al voor geld deed. Wat moet ze doen om haar liefde te bewijzen? Ze heeft zo vaak gelogen dat niemand haar meer gelooft.  Maar wanneer de man genereus genoeg is om deze liefde te accepteren, zonder zich aan het verleden te storen, wanneer hij zich er volledig aan overgeeft, doorleeft hij in één keer alle emoties die op deze wereld mogelijk zijn en zijn hart zal na deze liefde gesloten blijven voor elke anderen.”

tekst naar La Dame aux Camélias van Alexandre Dumas fils acteurs Jim Deddes, Thomas Höppener, Tim Linde, Emma Pelckmans, Margo Verhoeven regie Jan Hulst muziek Kasper Tarenskeen scenografie Aldo Brinkhoff licht Bart van den Heuvel kostuums Nola van Timmeren productie Minjon Olgers foto’s: Robbert van der Ree

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s